Vyostrený konflikt na Sihle: Jano Bučko zaútočil na Vila Haba!

Dôvodom konfliktu je umelecké dielo v podobe pútača na reštaurácii.

Keď ho nechceli v kuchyni, šiel sa realizovať inam. Jano Bučko sa rozhodol, že to Vilovi Habovi stoj čo stoj natrie a ak ho nemohol poraziť v reštaurácii, rozhodol sa predviesť svoje marketingové schopnosti. Pretavil ich do pútača na reštauráciu U BUČKOV, ktorému ale neporozumeli ani samotní členovia Bučkovského klanu. Nápis, ktorý presahoval z pútača na stenu a nedal sa čítať v žiadnom zmysluplnom smere, nedával nikomu význam a vyvolal ním skôr pobavené reakcie ako obdiv, v ktorý dúfal.

Zatiaľ čo sa ostatní Janovi len smiali, Vilo na pútač reagoval prudšie. Rozhodol sa, že taká opacha nemá na stene čo robiť a rovno na mieste pútač vlastnoručne strhol. To sa ale nepáčilo jeho stvoriteľovi. Jano vybuchol a skočil na Haba. Našťastie sa dokázal ovládnuť natoľko, že nedošlo na pästný súboj. Síce sa po ňom vyrútil, no rýchlo sa vzápätí stiahol. Otrasený Habo sa šiel schovať do reštaurácie, kde ho šla upokojiť mama Anka. "Anka, takto to ďalej nepôjde, takto sme sa nedohodli," varoval ju Vilo.

V tej chvíli Haba nedelilo veľa od odchodu, no presvedčil ho prísľub, že mama bude svojho najstaršieho držať v biznise nakrátko. Jano sa však tak ľahko nenechá. Ako to bude pokračovať? Sledujte Habovřesky v premiére na JOJke opäť v utorok o 21:45! A ak ste zmeškali poslednú epizódu, celú ju nájdete v našom archíve zadarmo!